Mierky, šablóny

Informácie

Zľavnené produkty

Mierky, šablóny

MIERKY PRE VIZUÁLNU KONTROLU

Mierky vrtáky, mierka na meranie otvorov, drsnosti, na zvary, mierka na meranie závitov, špárová mierka na kontakty, závitová mierka, mierky na ventily, mierka na vrtáky, mierka na zvary, rádiusová mierka, uhlová mierka, profilová šablóna - štukatérsky hrebeň.

Mierky, šablóny 

Podkategórie

  • Mierky na vrtáky

    Mierky a šablóny - šablóna na vrtáky, šablóna na brúsenie vrtákov, mierky na meranie brúsenia vrtákov

  • Mierky na zvary

    Mierka na zvary na meranie výšky rovinných zváracích spojov. LIMIT mierka na meranie zváracích spojov a v rohu a výšky zváracích spojov. Výškový ukazovateľ.

  • Mierky na meranie závitov

    Uhlové mierky, mierka a šablóna na meranie závitov, mierka uhlová 55° na meranie závitov, závitové mierky Whitworth na na meranie stúpania závitov skrutiek, závitové mierky UMC a UNF na meranie stúpania závitov skrutiek, mierky na Whitworth závit, mierka uhlová 60° na meranie závitov a uhla sústruženia, univerzálna mierka na meranie závitov: na V-závity (uhol závitov), ​​štvorcové závity (závity na palec) a 30 ° závesy (rozstup), rozsah pre stúpanie závitov: 2-12mm, rozsah pre ploché závity: 2  2,5  3  3,5  4  4,5  5  6  7  8 inch

  • Rádiusové mierky

    LIMIT mierky zaoblenia 1-7mm, mierka na meranie rádiusu, mierky zaoblenia s rozsahom 7,5-15 mm, mierky zaoblenia 15,5-25 mm.

    Špeciálne polomerové mierky na meranie rádiusu, mierka na meranie rádiusu zaoblenia, mierka na výpočet rádiusu oblúka.

  • Uhlové mierky

    Mierky na meranie uhlov - mierky uhlové 1-45 s oceľovými listami skosenými do rôznych uhlov, uhlová mierka so skladacími oceľovými listami pre uhly v stupňoch.

  • Mierky na otvory

    Kužeľové kalibre na kontrolu profilu. Kužeľový kaliber 1 - 15 mm na meranie zvarovej medzery a kontrola profilu. Profesionálne náradie.

    Ihlová mierka na meranie veľkosti dier - profesionálne dielenské náradie. Limit kužeľ meracej ihly 1:10. Priama odčítanie 0,1 mm a vernierová hodnota 0,01 mm. Ihla je presne vytvrdená.

  • Mierky drsnosti

    LIMIT mierky drsnosti na porovnanie a stanovenie hladkosti povrchu vizuálne alebo špičkou prsta. Pre prevádzkovateľov strojov, inšpektorov a projektantov a pod. 6 rôznych metód a 6 hodnôt Ra. Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Odolné proti škriabaniu.

    Lapovanie, vystružovanie, povrchové brúsenie 1.6, 0.8, 0.4, 0.2, 0.1, 0.005 Ra
    Vodorovné frézovanie, frézovanie koncových plôch, dĺžkové sústruženie 12,5, 6,3, 3,2, 1,6, 0,8, 0,4 Ra

  • Profilové šablóny -...

    Štukatérsky hrebeň - profilová šablóna 150mm. Štukatérsky hrebeň - profilová šablóna 300mm. 

  • Škáromery

    Špárová mierka na kontakty, mierky ventilov, mierky na meranie vôle ventilov, škáromery.