Posuvné meradlá

Informácie

Zľavnené produkty

Posuvné meradlá

ŠTANDARDNÉ I ŠPECIÁLNE POSUVNÉ MERADLÁ S PRESNOSŤOU MERANIA OD 0,01 - 0,05 MM ZA VÝHODNÉ CENY! 

V ponuke nájdete klasické i špeciálne meradlá - posuvné meradlá, hĺbkomery, výškomery odchýlkomery, mikrometre, uhlomery a uholníky, vodováhy, meradlá pre meranie drsnosti a tvrdosti povrchov. Stačí nahliadnuť.

 

Posuvné meradlá 

Podkategórie

  • Posuvné meradlá

    POSUVNÉ MERADLÁ

    V ponuke nájdete štandardné posuvné meradlá, vreckové posuvné meradlo, posuvné meradlo so 4 funkciami. Z tvrdenej nehrdzavejúcej ocele. Matná chrómová stupnica v mm a v palcoch. S aretačnou skrutkou. Digitálne posuvné meradlo vyrobené z nerezovej ocele. 4-funkcie. Odolný voči vode, oleju, chladiacej zmesi, a pod podľa IP 67. Prepínateľný medzi metrickými a palcovými mierami. Automatické vypnutie. DIN 862.

  • Posuvné meradlá špeciálne

    ŠPECIÁLNE POSUVNÉ MERADLÁ

    Limit posuvné meradlo z konštrukčného hliníka. Čeľuste sú vyrobené z tvrdenej nerezovej ocele. Jednoduché použitie vzhľadom k nízkej hmotnosti. Odčítanie v  mm. Vernier na 1/20 mm. Tolerancia podľa DIN 862.

    Limit digitálne posuvné meradlo. Nehrdzavejúca oceľ. Funkcia max / min hodnota. V mm alebo palcoch. Nastaviteľná absolútna hodnota. Jemné nastavovacia skrutku. DIN 862.

    Limit posuvné meradlo dĺžky od 500 - do 2000 m s krátkymi alebo dlhými čeľusťami z nástrojovej ocele. Tvrdená matná chrómovaná stupnice. Pre vnútorné meranie. S jemným nastavením. Tolerancia podľa DIN 862. Vernier 0,05 mm.

    Posuvné meradlo na brzdové kotúče, posuvné meradlo na brzdové bubny, posuvné meradlo pre ľavákov, posuvné meradlo s vnútornými čeľusťami, posuvné meradlo s rysovacími čeľusťami.

  • Hĺbkomery

    LIMIT meracia technika. Posuvné meradlo na meranie hĺbok - v ponuke nájdete hĺbkomer digitálny, hĺbkomer s dvojitým hákom, posuvné meradlo s nosom, hĺbkomer s dvojitým hákom, hĺbkomer s rozsahom merania 80-500mm merač výšky dezénu pneumatík.

  • Výškomery

    MERACIA TECHNIKA LIMIT

    Posuvné meradlá na meranie výšok s rozsahom stupnice do 1000mm. V ponuke nájdete digitálny rysovací výškomer, výškomer s dvojitým počítadlom.